Klussenbedrijf THIJS
t.a.v. Thijs van Dijk
S.Stevinstraat 29-31
4381 BA Vlissingen

tel 06 42080604


Garantie

Voor binnen stukadoorswerk geldt een garantie van twee jaar, opdat het stucwerk op voldoende wijze aan de ondergrond gehecht zal blijven. Maar ook dat de werkzaamheden zijn uitgevoerd met geschikte materialen volgens de van toepassing zijnde fabrieksvoorschriften en praktijkrichtlijnen. Dit geldt natuurlijk ook voor buiten stukadoorswerk maar dan voor een periode van ander half jaar.

 • Het eventuele reparatieherstelwerk voeren wij het liefst zelf uit aangezien wij geen verantwoording kunnen dragen voor door de opdrachtgever uitgevoerd reparatiewerk.
 • Na onze werkzaamheden dient u goed te ventileren en te stoken tot uiterlijk 19 graden Celsius. Ook als het werk ogenschijnlijk droog is, doorgaan met verwarmen en dit rustig per dag met 1 à 2 graden verhogen (u voorkomt op deze manier scheurvorming). Tevens graag tijdens onze werkzaamheden voor warmte zorg dragen.
 • Gebeurd bovenstaande niet vervalt elke garantie.
 • Afplakken van ramen, deuren, sanitair, keuken e.d. wordt door ons bedrijf uitgevoerd (in overleg kan het afplakken ook door de opdrachtgever worden uitgevoerd. Een speciale totaalprijs kan dan worden afgesproken). Vloeren daarentegen moet u wel zelf afdekken met stucloper.
 • Tijdens onze werkzaamheden is het niet mogelijk andere activiteiten te laten plaatsvinden!!! Dit om stagnatie en extra kosten te voorkomen (indien toch noodzakelijk dan graag even in overleg).
 • LET OP!! Voor scheurvorming in materialen ( e.d.) kunnen wij geen garanties verstrekken. Alle fabrieks - en materiaalvoorschriften zullen door ons worden toegepast, maar ondanks dit kan er wel eens scheurvorming ontstaan (mochten er toch problemen komen dan zijn wij niet aansprakelijk hiervoor.
 • Voor verkleuringen dat door het stucadoorswerk of door het spack-spuitwerk heenkomt door schimmelvorming, roet, nicotine, kookvocht, verf of stiftstrepen o.i.d. kan helaas geen garantie worden verstrekt.
 • Mochten er klachten zijn (wij hopen en gaan er vanuit van niet), dan komen wij graag één keer terug voor herstel (waar gewerkt wordt kunnen fouten gemaakt worden, ook bij ons). Graag dan even een lijstje maken met de tekortkomingen a.u.b.
 • Het eventuele reparatieherstelwerk voeren wij het liefst zelf uit aangezien wij geen verantwoording kunnen dragen voor door de opdrachtgever uitgevoerd reparatiewerk.
 • Tevens worden alle betalingen verricht volgens offerte regeling dus een aanbetaling van 50% binnen 1 week voor aanvang gestort op rekening en de resterende 50% bij oplevering a kontant
 • Afvoeren materialen zoals: folie restmaterialen en papier dit is ten aller tijden voor de klant mits anders overeen gekomen voor aanvang en vermeld in de offerte.